Şüküfe Nihal Anaokulu

Vizyon: İçinde bulunduğumuz çağda 0-6 yaş döneminin önemini bilerek, kaliteli bir eğitim ortamı içerisinde, özgüveni yüksek bireyler yetiştirmede ailelerle işbirliği içinde bir eğitim imkanı sağlamak.

Misyon: Okul öncesi eğitim çağındaki çocukları uygun eğitim ortamlarında millî ve manevî değerlere bağlı, çevresiyle iyi iletişim kurabilen, dürüst, ilkeli, çağdaş düşünceli, adalet duygusu ön planda olan, hak ve sorumluluklarını bilen, saygılı, yardımsever ve kültürel çeşitlilik içinde özgüveni gelişmiş bireyler olarak yetişmelerine temel hazırlamaktır.

Başarılar:

Saatler: 09:00 14:00
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: eTwinning, Dilimizin Zenginlikleri

WEB - https://sukufenihalanaokulu.meb.k12.tr

Adres - ÇİĞDEMTEPE MAH. KERMES SOKAK ŞÜKÜFE NİHAL ANAOKULU NO11/A YENİMAHALLE / ANKARA

Yerleşim Yeri - ANKARA-YENİMAHALLE-Çiğdemtepe

Ulaşım METRO DURAKLARINDAN ŞENTEPE ÇİĞDEMTEPE ARABALARI ULUS VE KIZILAYDAN ŞENTEPE DOLMUŞLARI 275-274 NOLU EGO OTOBÜSLERİ

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl Merkezine 17 Km., İlçe Merkezine 5 Km. UZAKLIKTADIR.